12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 14:22
No menu items!

Începe programul ”Vacanță la țară”, la tarife începând de la 175 de lei pe sejur

spot_img

munte la tara

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural ANTREC România lansează duminică o nouă ediție a programului ”Vacanță la țară”. Programul se desfășoară în perioada 23 martie — 13 iunie 2014 (exceptând perioada de Paste și 1 Mai).

Programul se adresează tuturor categoriilor de turiști, care vor avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a propus valorificarea acestui program și prin Agențiile de turism membre, ca și în toamna trecută.

Tarifele practicate vor fi la pensiuni de 2 margarete de 175 lei/persoană (150 lei/ persoană + 15 % comision Agenție), la pensiuni de 3 și 4 margarete de 225 lei/persoană (195 lei/ persoană + 15 % comision Agenție) și la pensiuni de 5 margarete de 290 lei/persoană (250 lei/persoană + 15 % comision Agenție).

În tarif sunt incluse 5 nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile ANAT, prin filialele ANTREC Argeș, Alba, Brașov, Covasna, Maramureș, Mehedinți și Neamț.

C.C.