15.8 C
București
vineri, 7 octombrie 2022 - 22:53
No menu items!

Începe lupta pentru putere în PNL. Vicepreședinte PNL: E nevoie ca de aer de lideri puternici

spot_img

Vicepreședintele PNL Florin Roman, nu are încredere în liderii actuali ai partidului și anunță un an tensionat pentru partid. 

Florin Roman a scis, într-o postare pe Facebook, că „2021 este anul Congresului”, iar în partid este nevoie de lideri puternici și de „o împrospătare a imaginii”.

„2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. (…) E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, susține Florin Roman.

Deputatul PNL spune, de asemenea, că în interiorul guvernului va fi „cea mai dificilă luptă”.

„Guvernul Cîțu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. În parlament se anunța o luptă pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baionetă, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintă de toți “partenerii” politici”, mai scrie vicepreședintele PNL.

Florin Roman a fost unul dintre criticii lui Ludovic Orban, după negocierile purtate cu USR PLUS și UDMR pentru formarea guvernului.

Congresul liberalilor va avea loc în prima parte a anului 2021, când va fi aleasă conducerea partidului. Actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, intenționează să candideze pentru un nou mandat.