0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 8:30
No menu items!

Începe cea de-a patra ediție ElefantFest, cel mai mare târg de carte

spot_img

În perioada 25-31 octombrie 2021, elefant.ro va organiza cea de-a patra ediție a elefantFest, cel mai mare târg de carte din România. Noua ediție va propune cititorilor peste 90 de evenimente de calitate, cu autori consacrați, precum lansări de carte, interviuri sau mesaje dedicate publicului român.

“Am pregătit deja, alături de cele mai importante edituri din țară și străinătate, un număr impresionant de lansări, ca și în edițiile trecute. Cititorii se vor putea întâlni online, spre exemplu, cu Johann Hari, Alexandra Joel sau Yoko Ogawa, William Kent Krueger ori Akira Mizubayashi.

Derulată sub sloganul Fă-ți timp să citești!, ca și ediția din primăvară, elefantFest de toamnă va fi un îndemn la lectură, una dintre activitățile care pot contribui la evoluția noastră ca indivizi, dar și ca societate”, a spus Adrian Dinu, director de carte elefant.ro.

Cititorii vor putea achiziționa peste 30.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză.

Editurile prezente la târg vor avea campanii de reduceri la numeroase cărți, discountul practicat putând depăși 60%.

Dacă edițiile precedente au fost dedicate autorilor japonezi și britanici, la această ediție, autori americani consacrați vor fi în lumina reflectoarelor. Printre ei, John P. Strelecky, Gabriela Garcia, Jessica Bruder, Paula McLain sau Julia Quinn.

ElefantFest Kids, ziua dedicată micilor pasionați de lectură va avea loc pe 31 octombrie.

În această zi, copiii și părinții vor avea ocazia de a se întâlni cu autorii lor preferați precum Alec Blenche, Ioana Chicet-Macoveiciuc sau Victoria Pătrașcu.

Târgul de carte elefantFest a debutat în mai 2020, din dorința de a compensa lipsa târgurilor de carte tradiționale și, deopotrivă, pentru a susține industria editorială din România, pe timp de pandemie.

La fiecare dintre cele trei ediții precedente au participat peste 1 milion de vizitatori.