18.6 C
București
joi, 28 septembrie 2023 - 6:28
No menu items!

VIDEO. Incendiu puternic la fosta fabrică de țigări a fugarului Zaher Iskandarani. În apropiere, un depozit cu azotat de amoniu

spot_img

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, care a fost dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru contrabandă cu ţigări.

Una dintre halele fabricii care se află în localitatea Săcălaz, lângă Timişoara, în care au fost depozitate jocuri electronice, a luat foc, iar pentru zona respectivă a fost transmis mesaj Ro-Alert din cauza degajării mari de fum.

Coloana mare de fum putea fi văzută de la mare distanță. 

Conform Antena3, un autovehicul de lux al omului de afaceri Zaher Iskandarani se afla într-o încăperea din incinta depozitului care a fost cuprins de flăcări. Iskandarani a fugit din țară în 2014, fiind condamnat la închisoare cu executare într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Flăcările incendiului de la fabrica de țigarete s-ar fi extins și la un alt compartiment, o hală în care se afla azotat de amoniu.

Foto: Antena 3

D. Constantin