6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 9:29

Incendiu la Drobeta Turnu Severin: un copil a murit, altul a ajuns la spital

spot_img

Un copil în vârstă de un an şi zece luni a murit, iar altul de aceeaşi vârstă a fost transportat la spital, în urma unui incendiu izbucnit, joi dimineaţă, într-o garsonieră din Drobeta Turnu Severin. Potrivit primelor date ale anchetatorilor, focul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalaţia electrică improvizată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Ramona Nistor, a precizat că incendiul a izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc social din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă.

Aproximativ 40 de locatari au fost evacuaţi, din cauza fumului foarte dens.

În urma incendiului, un copil de aproximativ un an şi jumătate a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, fiind ulterior transferat la un spital din Capitală.

Mai mult, după ce au stins incendiul, pompierii au găsit în garsoniera în care a izbucnit focul un copil în vârstă de un an, care era decedat.

Potrivit primelor informaţii obținute de polițiști, care au deschis o anchetă în acest caz, cei doi copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi în garsonieră.