3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 7:31
No menu items!

INCENDIU LA CONSTANȚA. Tânăra transportată la Spitalul de Arși din Capitală ar putea fi operată marți

spot_img

incendiu

Starea tinerei internate la Spitalul de Arşi în urma incendiului produs într-un restaurant din Constanţa este uşor ameliorată, luni dimineaţă a fost detubată şi probabil marţi va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii, Adrian Stănculea.

Încă expectorează cenuşă, dar sperăm ca evoluţia să fie bună“, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, Adrian Stănculea. El a mai spus că tânăra, în vârstă de 19 ani (foto jos), nu are probleme din cauza arsurilor de pe suprafaţa corpului, însă intoxicaţia cu fum şi arsurile de la nivelul căilor respiratorii pot duce la complicaţii.

ranita

De asemenea, medicii spun că s-a îmbunătăţit şi starea bărbatului care s-a intoxicat cu fum în urma incendiului şi care a fost internat la Spitalul Judeţean Constanţa. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Adrian Roman, în vârstă de 40 de ani, este într-o stare mai bună şi ar putea fi externat în zilele următoare.