19.6 C
București
duminică, 25 iulie 2021 - 5:37

Incendiu în curtea spitalului din Dej. Clădirea administrativă și policlinica, fără curent

spot_img

Pompierii au intervenit, miercuri dimineaţă, la un post de transformare din curtea Spitalului Municipal Dej, după ce mai multe elemente din tabloul pentru siguranţe s-au aprins. A fost oprită alimentarea cu curent pentru policlinică şi zona administrativă.

”Două autospeciale au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 7.50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranţe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Pompierii sosiţi la faţa locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă şi câteva elemente ale tabloului de siguranţă topite”, a precizat  ISU Cluj.

A fost întreruptă imediat  alimentarea cu energie a punctului de transformare şi s-a acţionat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor.

”Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau personalul unităţii sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. Este sistată parţial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative şi policlinica spitalului”, au anunțat pompierii.

Din verificările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecţiuni a elementelor din instalaţiile punctului de transformare.