23.9 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 23:01
No menu items!

Încă un scandal în Parlament. Deputați, înjurați și amenințați, în toiul nopții, de un parlamentar AUR. Replica lui George Simion

spot_img

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a afirmat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că marţi noapte, un coleg din Parlament, deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora 1.00, şi a început să-i înjure și să-i ameninţe. Liderul AUR George Simion a intervenit afirmând că situaţia colegului de la AUR va fi analizată de conducerea formațiunii. 

„Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora 1.00 noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze„, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

În replică, liderul AUR George Simion a declarat că liderii formațiunii vor analiza acest caz.

„Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dumneavostră să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul Biroului Permanent”, a spus Simion.

El a arătat că „tot ieri, prin votul plenului, au permis ca colegii lui să vorbească doar 10 secunde, generând nişte frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

R. Dan