14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 4:03

Încă un pacient transferat, de la spitalul care a ars în Constanța, a murit

spot_img

Un alt pacient, care a fost transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa în urma incendiului de vineri, a murit, decesul având loc la Spitalul Judeţean. Victima avea 75 de ani şi avea comorbidităţi, în afara infecţiei cu SARS-CoV-2.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au anunţat că decesul nu are legătură cu incidentul de vineri, de la Spitalul de Boli Infecţioase.

“Cu regret anunţăm că unul dintre pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19, transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase, a decedat. Acesta avea 75 de ani şi, în afară de infecţia cu SARS-CoV-2, prezenta şi alte comorbidităţi. Cauza decesului nu are legătură cu incidentul de vineri, evoluţia bolii fiind una gravă”, a transmis Spitalul Judeţean Constanţa.

Conform sursei citate, pacientul a fost internat iniţial la secţia exterioară de la Agigea deoarece starea sa era stabilă, aceasta agravându-se sâmbătă, când a fost transferat la Secţia de ATI a Spitalului Judeţean.

Marți dimineață, o altă persoană transferată de la Spitalul de Boli Infecţioase a murit. Este vorba de un pacient de 63 de ani care se afla internat la Spitalul de Pneumoftiziologie.

                                                                                                                  Adina Silav