15.8 C
București
vineri, 7 mai 2021 - 1:03

Încă un incident grav la Constanța. O femeie s-a aruncat în gol sub ochii echipajului sosit la fața locului

Poliția a fost alertată de o persoană care a sunat la 112 informând că o femeie amenință că se aruncă în gol de pe acoperișul unui bloc situat pe strada Palas din municipiul Constanța. Un echipaj mixt, polițist și jandarm, a sosit la fața locului în scurt timp. Potrivit comunicatului IPJ Constanța, aceștia nu au avut timp să comunice deloc cu femeia pentru că aceasta s-a aruncat aproape imediat după sosirea echipajului.

Echipajul medical sosit rapid la locul incidentului a găsit-o pe femeie în stop cardiorespirator, a efectuat manevrele de resuscitare care, din fericire, au avut răspuns.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Comunicatul IPJ Constanța

Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.