Încă un viol la Vaslui. O adolescentă de 15 ani a fost răpită de pe stradă

Agresorul este un bărbat din Galați

O adolescentă de 15 ani ar fi fost sechestrată şi violată de un bărbat din judeţul Galaţi. Fata a fost găsită de părinţii ei în locuinţa presupusului agresor după ce dispariţia copilei fusese reclamată la Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cercetările în acest caz au început în urma unei sesizări făcute de către părinţii unei fete de 15 ani din localitatea Pogoneşti, care au reclamat că fiica lor ar fi fost supusă unor abuzuri sexuale de un bărbat din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi.

Plângerea a fost depusă după ce, duminică, părinţii fetei au sesizat Poliţia că ea ar fi fost răpită de pe o stradă din localitatea Pogoneşti, iar în cursul nopţii ei şi-au găsit fiica în locuinţa gălăţeanului.

În urma discuţiilor purtate cu părinţii minorei, aceştia au afirmat că fiica lor ar fi fost agresată sexual de un individ din Ghidigeni. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, urmând a fi identificat şi audiat bărbatul reclamat.

Loredana David
purtător de cuvânt, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui

Poliţiştii aşteaptă şi raportul medico-legal în acest caz, în care se va specifica dacă fata de 15 ani a fost abuzată sexual.

NICIUN COMENTARIU