5.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 8:13

Încă un parlamentar îl părăsește pe Tăriceanu

spot_img

Liderul PLR Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu se dezice de atitudinea președintelui Senatului în cazul lui Dan Șova

Tariceanu_SZ 

Încă un parlamentar îl părăsește pe Călin Popescu Tăriceanu, demisionând din partidul-fantomă PLR. Liderul PLR Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a anunţat că pleacă din formațiunea președintelui Senatului.

Deputatul și-a motivat gestul prin dezavuarea a ceea ce sa întâmplat în cazul votului pentru arestarea lui Dan Șova.

Mă delimitez complet de cum a procedat Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu votul în cazul lui Dan Şova, aplicând regulamentul camerei, nu Constituţia. Îmi afirm public dezamăgirea faţă de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecută.

Este, indiscutabil, motivul pentru care părăsesc Partidul Liberal Reformator.

Parlamentarii nu sunt cu siguranţă mai presus de lege, ci ar trebui să fie un exemplu de respectare a Constituţiei. Nu ne putem prevala de regulamente pentru a salva diverse nume.

Mereu am militat pentru oameni curaţi, fără dosare care să le păteze cariera, mai ales când e vorba de personaje puse în funcţii publice. Corupţii nu au ce căuta în politică şi administraţie. Este crezul de la care nu o să mă abat vreodată.

Vâlcenilor şi tuturor celor care speră să aleagă corect, să pună în funcţii oameni oneşti, le transmit că se pot oricând baza pe mine. Am crezut şi voi crede mereu în cinste şi onoare

Romeo Radulescu
deputat

 Valeriu Motoc