Încă un deputat lasă PNL pentru partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu

Deputatul PNL Graţiela Gavrilescu a reclamat că la Congres “s-a votat după cum era aranjat şi bileţele au circulat”

gavrilescu_gratiela

Deputatul PNL Graţiela Gavrilescu a anunţat, sâmbătă, că va demisiona din PNL. Ea a reclamat că la Congres “s-a votat după cum era aranjat şi bileţele au circulat” şi a precizat că se va alătura partidului liberal pe care-l va fonda Călin Popescu -Tăriceanu.

Graţiela Gavrilescu, aleasă deputat PNL într-un colegiu din Prahova şi aflată la al doilea mandat în Parlament, a declarat pentru MEDIAFAX că va părăsi acest partid şi că este decisă să se alăture viitoarei formaţiuni politice pe care Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că o va înfiinţa.

Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

Deputatul a spus că pleacă din PNL, deoarce – chiar dacă prin fuziunea PNL cu PDL va fi păstrat numele Partidului Naţional Liberal – noua formaţiune “nu va mai fi aceeaşi şi nu va mai avea aceleaşi principii“, iar în aceste condiţii ea nu-şi va mai găsi locul în partidul rezultat în urma fuziunii.

Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru că viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeaşi formaţiune, nu va mai păstra aceleaşi idealuri. PDL se rebranduieşte, îşi schimbă numele în PNL. Sper că aceia care sunt cu adevărat liberali să se regăsească în noua formaţiune a lui Tăriceanu care, chiar dacă nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranţă doctrina şi principiile.

Graţiela Gavrilescu
deputat

Deputatul prahovean a mai spus că susţine candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la Preşedinţia României şi că speră ca acelaşi lucru să-l facă toţi “liberalii autentici“.

Dacă a fost un prim-ministru foarte bun, într-o perioadă în care România a prosperat, când a avut loc o creştere economică, iar mediul de afaceri a fost sprijinit, cu certitudine Călin Popescu-Tăriceanu poate fi şi preşedintele tuturor românilor. România are nevoie de un preşedinte care să aibă calităţile lui Tăriceanu, un preşedinte diplomat, elegant, bun coleg, parolist, curajos şi care niciodată nu deformează adevărul. Cu certitudine sprijinul meu îl va avea şi sper ca toţi adevăraţii liberali să fie alături de el.

Graţiela Gavrilescu
deputat

Grațiela Gavrilescu a precizat că îşi va depune demisia din PNL săptămâna viitoare.

R.D.

NICIUN COMENTARIU