-2.6 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 2:31
No menu items!

În weekend, în plin sezon estival, plata prin SMS pentru rovinietă este anulată. UPDATE Defecțiunea a durat câteva ore

spot_img

UPDATE.

CNAIR anunţă că a fost reluată plata prin SMA a rovinietei şi a peajului, după rezolvarea problemelor tehnice care au dus la întreruprerea acestora, în cursul după-amiezii de duminică.

Peajul şi Rovinieta nu pot fi achiziţionate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă din cauza unor probleme tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii.

Problema este că mulți români sunt în vacanțe sau plecați doar pentru weekend la mare, astfel că există pericolul formării de cozi kilometrice la podul de la Fetești, la punctul de încasare a tarifelor.

Compania dă asigurări că face toate eforturile să rezolve problemele cât mai repede și îi sfătuiește pe conducătorii auto să achite Peajul şi Rovinieta la benzinării.

‘Vă reamintim că, în cazul în care din diverse motive aţi efectuat trecerea podurilor dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Precizăm însă că trebuie să achiziţionaţi Rovinieta înainte de a pleca la drum şi puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării. Dăm asigurări că facem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil’, mai precizează CNAIR.