6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 0:45
No menu items!

În comă, după ce s-a intoxicat cu gaze în timp ce evacua apa dintr-un bazin

spot_img

Bărbatul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște (Dâmbovița), iar medicii încearcă să-i salveze viața

ambulanta

Un bărbat angajat al unei firme din Galaţi care lucra la staţia de alimentare cu apă de la Priseaca, judeţul Dâmboviţa, a ajuns la spital în stare gravă, sâmbătă, după ce s-a intoxicat cu gazele emanate de o pompă de evacuare a apei care funcţionează pe benzină.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dâmboviţa au precizat că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, lucrează ca muncitor necalificat la o firmă din Galaţi care are contracte pentru lucrări la staţia de alimentare cu apă de la Priseaca, staţie care asigură furnizarea apei în municipiul Târgovişte.

Sâmbătă, bărbatul a încercat să golească un bazin cu apă din incinta staţiei de alimentare şi s-a intoxicat cu gazele emanate de pompa de evacuare a apei. În momentul în care echipajele medicale care au fost chemate de urgenţă la locul incidentului au ajuns la el, muncitorul era conştient şi a cooperat cu medicii, însă pe drumul către spital starea acestuia s-a agravat. Când a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte bărbatul intrase în comă.

Poliţiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

R.D.