22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 11:34
No menu items!

În ajun de Moş Nicolae, Bucureștiul va fi luminat cu beculețele de Crăciun

spot_img

Primarul general Sorin Oprescu aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă în ajun de Moş Nicolae din Bucharest Christmas Market, zonă amenajată deasupra parcării de la Universitate, unde a fost montat şi cel mai mare brad din Capitală.

Reprezentanţii municipalităţii au declarat că Târgul de Crăciun din acest an va fi deschis din 5 decembrie, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, până în 3 ianuarie 2013, în spaţiul amenajat deasupra parcării subterane de la Universitate.

Primarul Sorin Oprescu va aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă din Bucharest Christmas Market, în 5 decembrie, la ora 19.00, tot atunci fiind deschis şi Târgul de Crăciun.

Aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri, sunt pregătite de municipalitate pentru sărbătorile de iarnă din acest an.

Bucharest Christmas Market are 65 de căsuţe în care vor fi vândute produse tradiţionale de Crăciun, vin fiert şi alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă.

În acest an, bradul de Crăciun a fost montat în zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitală, cu o înălţime de 15 metri.

Municipalitatea va deschide în această iarnă două patinoare, unul în Parcul Cişmigiu şi celălalt pe lacul Moghioroş. O.D.