14.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 11:16
No menu items!

În 2013, toate zodiile o duc bine

spot_img

În 2013, toate zodiile o duc bine

Capricornul va vedea viața cu alți ochi și își va schimba prioritățile. Va avea mai mult timp pentru relaxare, meditație și se va simți mai tânăr ca niciodată. În plan amoros, va dobândi stabilitate și va găsi noi modalități de a-și exprima sentimentele și dorințele în fața partenerului. Ușile către iubire vor fi larg deschise, iar relația de iubire se va tranforma total. Viața profesională se va intercala cu cea de cuplu și trebuie separată, dar fără a ascunde nimic de partener. Va avea mari realizări financiare și poate economisi, dona sau investi. Trebuie să învețe să fie tolerant și răbdător. Planetele ii promit multe beneficii materiale, iar profesional va fi foarte eficient. Inteligența, raționamentul și creativitatea îi vor ajuta să progreseze în carieră. Eforturile depuse și munca grea îi vor aduce aprecieri din partea superiorilor, iar relațiile cu autoritățile și colegii de muncă vor fi prietenoase. Să nu se lase pradă tentațiilor financiare sau câștigurilor date de statutul de la serviciu. Va fi într-o stare mentală și fizică serenă, va radia energie pozitivă și va fi activ pe toate planurile. Se recomandă odihnă, echilibru alimentar, reducerea consumului de carbohidrați și grăsimi si activitate fizică.

Vărsătorul va fi mai liniștit decât și-a imaginat si va întâlni mari oportunități de dezvoltare și relații favorabile în toate aspectele. Vor fi situații solicitante, cu multe schimbări și evoluții în domeniul profesional, unde se vor deschide noi directii si drumuri. Este important să nu se lase pradă impulsivității, deoarece ar putea apărea unele preocupări artistice sau joburi de liber profesionist, care îi vor oferi oportunitatea de a-și etala talentele. Cu efort susținut, rezultatele bune vor apărea și poate fi promovat, dar să nu uite satisfacția mentală. I se promit fericire și mulțumire în viața amoroasă, dar să aibă grijă să nu-și arate sentimentele excesiv partenerului, să fie natural și să-și arate adevăratul sine. Po reapărea unele persoane în viața lor, iar, dacă este singur, va avea parte de emoții și romantism. Prietenii îl vor ajuta cu sfaturi la nevoie. I se recomandă să trăiască prezentul și să construiască o fundație solidă pentru viitor, fără compromisuri. Latura materială va fi în plan secund și va culege roadele muncii depuse în anii precendenți. Pe la mijlocul anului, va primi bani dintr-o moștenire sau joc de noroc și va trebui să fie atent cum îi cheltuie, pentru a nu-și periclita situația financiară. Va înflori de sănătate și vitalitate, dacă nu lasă grijile și neliniștea să-l influențeze. Pentru a nu-și compromite sănătatea, să nu se implice emoțional mai mult decât trebuie, să nu se epuizeze, să evite consumul excesiv de mâncare. Relaxarea și meditația îi vor ajuta când se simt sub presiune.

Peștele va progresa, va crea conexiuni bune cu oameni din înalta societate și va fi capabil să-și îndeplinească idealurile. Îi vor spori încrederea, libertatea și va putea elimina eventualele obstacole cu tact și diplomație. Va fi o perioadă bună pentru a medita asupra planurilor legate de carieră, fiind necesară evaluarea abilităților personale. Trebuie să muncească din greu pentru a-și depăși limitele. Aspirațiile îi vor ajuta să avanseze la locul de muncă, iar proiectele pe termen lung îi avantajează. La capitolul dragoste, va fi o perioadă euforică și optimistă, dar anumite evenimente din trecut i-ar putea sabota relațiile și este necesară o autoanaliză interioară. Daca au deja o relație, vor avea intimitate și armonie. Financiar, se impune echilibru perfect între venituri și cheltuieli, și e bine să învețe din greșeli. Spiritul creativ îi va ajuta să depășească ghinioanele financiare și, la finele anului, câteva idei profitabile îi vor îmbunătăți situația financiară. Energia și vitalitatea îi vor ajuta să termine cu bine acest an. Ar fi bine să-și schimbe stilul de viață și să renunțe la proastele obiceiuri. Pentru sănătate, e bine să fie deschis la schimbări, să-și controleze emoțiile, să acționeze calm, fără stres și efort, deoarece sistemul nervos este sensibil. Activitatea fizică îi va solicita, iar mâncarea nesănătoasă și sedentarismul sunt de evitat.

Berbecul va avea un an dinamic și va fi o mână de ajutor pentru cei din jur. Rolul său în familie și în societate va fi mult mai important, iar relațiile sale vor evolua. În viața sa poate apărea singurătatea și e bine să profite pentru a-și găsi pacea interioară și libertatea. Pentru un viitor mai bun, e bine să fie dispus la compromisuri în relații. Latura sa inventivă va fi în prim-plan, așadar să creeze relații amiabile și compatibile cu autoritățile și colegii pentru a avea echilibru în carieră. Vor apărea rezultatele negocierilor realizate la locul de muncă și-și va îndeplini cu ușurință ambițiile și obiectivele. Cu fermitate și implicare maximă, va avea parte de creștere salarială sau avansare chiar în primul trimestru al anului. Viața amoroasă va fi mediocră, din cauza complexelor, a anxietăților și a grijilor inutile, dar, cu încredere în sine și răbdare, vor găsi partenerul ideal. Dacă este căsătorit, are nevoie de ajutorul partenerului pentru a-i menține fericirea, interesul, atenția și intimitatea. Să se axeze pe aspectele pozitive ale vieții, să elimine gândurile negative și distanța, să iubească sincer și pasional, să profite de beneficiile iubirii adevarate. Nenumăratele cheltuieli sub formă de investiții în afaceri sau preocupări în carieră îi vor cere să-și pună ordine în finanțe și instinctul îi va ajuta să depășească obstacolele. Sănătatea va fi bună, în general, dar legată de bunăstarea și sănătatea celor din jur, în special a celor din familie. La mijlocul anului, poate fi expus unor alergii și probleme dentare, deci să evite produsele lactate și din carne.

Taurul va avea un an melodios, cu pace și liniște și își va folosi energia la capacitatea maximă. Creativitatea îl va ajuta să obțină confortul după care a tânjit atâta timp și se va ocupa strict de propriile plăceri. Va avea parte de libertate, independență și sprijin din partea autorităților. Atuurile sale, intuiția, inteligența și inițiativa le vor aduce reușită în domeniul profesional. Cei singuri vor atrage potențiali parteneri, iar cei implicați într-o relație, se vor apropia mai mult de partener. Li se recomandă să acționeze cu atenție în zona dragostei, deoarece sunt posibile unele relații intime și, pe cât posibil, e bine să se abțină. Într-o relație, răbdarea este cheia, pentru a avea încredere și armonie. Sfârșitul anului îi va ajuta să cearnă cu naturalețe relațiile de prietenie. Se cere reconciliere financiară, deoarece circumstanțele îi împing la cheltuieli maxime. Există posibilitatea îmbunătățirii confortului, deci cheltuielile financiare nu pot fi indulgente. Sfârșitul anului îi va găsi cu o sumă mare de bani, obținută în urma unei recompense sau prin noroc. E bine să păstreze echilibrul între muncă și timpul liber, să acorde importanță igienei și curățeniei. Vor avea vitalitate tot timpul anului, cu condiția să-și țină-n frâu temperamentul.

Gemenii încep anul într-o notă pozitivă și lucrurile vor lucra în favoarea lor. Vor fi capabili să-și consolideze planurile și eforturile, să-și îndeplinească obiectivele și ambițiile. Li se vor deschide noi drumuri promițătoare și pot apărea unele obstacole în plan profesional, dar fără a le periclita îndeplinirea idealurilor, deoarece soluțiile le sunt la îndemână. Pragmatismul îi va ajuta să fie binecuvântați cu un trai mai bun, iar, la serviciu, vor avea sprijin și bunăvoință din partea autorităților și a colegilor. Munca de la începutul anului va da roade spre sfârșitul anului. Vor dispune de libertate și liniște la locul de muncă, dacă sunt flexibili și deschiși la opiniile și sugestiile colegilor. Viața amoroasă va fi mult mai stabilă și relația de cuplu va evolua. Deși, la începutul anului, nu va fi neapărat roz, pe parcursul anului, dragostea și afecțiunea se vor stabiliza și vor avea armonie cu partenerul de viață. Cei singuri își vor afla jumătatea, poate chiar prin dragoste la prima vedere. Cei care activează în vânzări și marketing vor avea parte de câștig. Dorințele materiale le vor fi îndeplinite, dacă reduc cheltuielile la minim și achiziționează doar esențialul, fără extravaganțe. La mijlocul anului, ar putea apărea o situație financiară nedorită, care se va rezolva, dacă evită direcțiile și ofertele speculative și nu cedează frustrărilor financiare. Sănătatea și vitalitatea vor fi satisfăcătoare, deși nu sunt excluse mici probleme de sănătate. Prudența în alimentație, mișcarea și relaxarea îi vor menține sănătoși. La sfârșitul anului pot apărea probleme digestive din cauza stresului și a tensiunii acumulate în viața personală și profesională.

Racul va culege roadele muncii depuse în anii precedenți și se va dezvolta în toate domeniile, având succese nenumărate. Rezoluțiile sale vor prinde viață și vor avea multe oportunități de a demonstra lumii cât este de inteligent și creativ. Majoritatea proiectelor, personale sau profesionale, vor avea un final fericit. Viitorul se anunță a fi stralucitor ca Soarele, dacă trăiesc în prezent și nu sunt nostalgici. Trebuie să depună efort pentru a rămâne pe val în viața profesională, iar cei în vârstă îi vor inspira. Dacă sunt atrași de afaceri, negocierile se vor finaliza în favoarea lor. Sunt sfătuiți să meargă înainte, să-și facă timp pentru relaxare, să nu se compromită în carieră și să nu regrete oportunitățile pierdute. Cei singuri își pot întâlni pereche și se vor așeza la casa lor. Răbdarea, încrederea și libertatea de exprimare îi vor ajuta să-și îndeplinească visele. Magnetismul emanat va atrage sexul opus și o flacără veche ar putea reveni brusc în viața lor. Finanțele vor fi la nivel mediu, decent, dacă evită sentimentalismele financiare. Pot economisi, investi sau dona, dar să se păzească de capcane. Cheltuielile nedorite cer muncă în plus și stresul îi poate epuiza. Calmul, pacea interioara și buna comunicare îi feresc de stres și e bine să se deconecteze de lumea digitala, să mănânce sănătos, să ia suplimente pentru a se menține în formă, să se implice în activități fizice.

Leul  va trăi un an cu evenimente fluente, relații noi și roade ale proiectelor din anii precedenți. Va avea momente de incertitudine și melancolie pe la mijlocul anului, dar nu trebuie să-și piardă cumpătul. Pacea va prevala, vor fi multe ocazii de relaxare și e bine să lase frâu liber ideilor, să-și urmărească idealurile și ambițiile, căci 2013 va fi mult mai bun decât anticipează. Se arată reușite profesionale și multe ocazii de socializare. Vor exista obstacole în relația cu autoritățile și colegii de muncă, dar toate se vor rezolva cu precauție și imparțialitate. Va primi ajutor de la cine nu se așteaptă. Trebuie să-și păstreze mintea deschisă și să privească viitorul cu optimism. Munca în echipă îl avantajează, iar proiectele vor prinde viață ușor. Viața amoroasă va merge pe un făgaș lin și e bine să asculte părerile partenerului, să țină cont că sensibilitatea exacerbată poate distruge o relație. Pot apărea disparități, dar vor fi trecătoare. Cei singuri își vor găsi partenerul potrivit, iar cei care au o relație sau sunt căsătoriți, își vor înțelege mai bine partenerul. Se preconizează emoții puternice și trăiri romantice. Vor avea loc schimbări financiare majore, iar spiritul său de cheltuitor extravagant se va potoli pentru o perioadă. Ar putea moșteni o sumă mare de bani, astfel încât nevoile să-i fie îndeplinite, fără a-i satisface lăcomia. Sunt posibile cheltuieli legate de studii superioare, dezvoltare de proiecte, ajutor pentru prieteni sau rude care întâmpină greutăți financiare. Starea de sănătate va fi excelentă, atât fizic cât și mental. Va dispune de o energie inepuizabilă, care îl va ajuta să-și îndeplinească aspirațiile. Va avea parte de multă activitate fizică, fiind o perioadă prielnică oricărui sport. Dacă își ascultă glasul interior și va fi disciplinat în privința dietei și a odihnei, îi va fi bine tot anul.

Fecioara va întreprinde toate acțiunile în ritm alert. Toate aspectele din viața sa se vor îmbunătăți și lucrurile încep să se consolideze. Va acorda mai puțină atenție laturii pragmatice, iar latura spirituală va prima, oferindu-i liniște și pace. Îi sunt rezervate multe acțiuni constructive, deși mediul înconjurător pare puțin confuz. Viața profesională va fi revigorată și își poate schimba locul de muncă. Deși aspiră după recunoaștere la locul de muncă, aceasta nu va veni atat de repede și, pentru o scurtă perioadă, lucrurile vor merge într-o direcție greșită. Numai cu efort și implicare va fi promovată, iar răbdarea și sinceritatea îi vor fi răsplătite. Viața sentimentală va atinge un nou apogeu, i se rezerva multă pasiune și plăceri și va avea timp să se dedice celor dragi. Dacă se află în conflict cu rudele sau prietenii, este momentul potrivit să se reapropie de ei. Viața amoroasă va fi senină, iar relația de cuplu va fi confortabilă. Va da dovadă de răbdare și calm, iar latura financiară va fi ideală și, dacă merge pe drumul cel bun, lucrurile vor prospera treptat. Nu se recomandă extravaganțe, ci mai degrabă muncă în direcția unui viitor financiar mai bun. Să aibă mare grijă cu persoanele cărora le împrumută bani, să nu aibă necazuri. Nivelul de energie va fi extraordinar și se va întrece pe sine însăși, doar să se concentreze corespunzător pentru a-și putea materializa ambițiile și scopurile. În ultimul trimestru al anului, sănătatea fizică și mentală vor fi mult mai bune, dar se cere relaxare.

Balanța își va îndeplini planurile și ideile, iar nevoile personale și financiare se vor materializa. Conștiința și valorile îi vor fi testate de-a lungul anului și va exista o perioadă când îi va lipsi total inspirația. E bine să țină legătura cu apropiații sufletului său, deoarece comunicarea ajută în momente dificile. Abilitățile profesionale îi vor fi testate și rezultatele vor fi bune, astfel încât să culeagă roadele muncii depuse până acum. Nu sunt excluse promovarea și mărirea de salariu, în semn de apreciere pentru munca depusă. Munca în echipă este un avantaj, iar maximizarea potențialului îndeplinește ambițiile personale. Se pot ivi oportunități pentru urmarea unor studii superioare. Viața amoroasă va fi bună, propice pentru înțelegerea partenerului și pentru armonie, dacă nu face greșeli majore. Pentru cei singuri, se vor ivi multe întâlniri de socializare care îi vor ajuta să-și găsească jumătatea. Dacă sunt într-o relație, vor fi mult mai deschiși și vor depăși eventualele diferențe ce pot apărea. Financiar, totul merge ca pe roate, tranformă în aur tot ce atinge, așadar, tot ce întreprinde, e bun. Pot apărea probleme financiare, dar nu grave, iar proiectele se vor finaliza cu bine. Când vine vorba de bani, să nu se încreadă în cei din jur. Anul 2013 va aduce o nouă rază de energie în viața sa și ritmul metabolic va fi la cote mari. Cu sănătatea vor sta bine, dar sunt posibile câteva dereglări digestive și nervoase, din care, însă, își vor reveni repede. Trebuie să ia decizii majore în privința regimului alimentar și a activității fizice. Va fi în formă maximă tot timpul anului.

Scorpionul va finaliza treburile începute în anii precendenți. Va trece printr-o perioadă dificilă, cu multe încercări și tentații și va avea nevoie să evadeze din cotidian. Spre finele anului, ambițiile se pot materializa, iar latura creativă va ieși la suprafață. Perioade de muncă intensivă vor fi urmate de perioade de relaxare, iar viața profesională va fi mult mai satisfăcătoare decât în anul precedent. Vor apărea mai multe conexiuni și recompense, cu probabilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele. Îi vor avantaja consorțiile și va fi o perioadă motivațională, roditoare din preocupări artistice. Există riscul ca lipsa de timp să îi stea în calea împlinirii ambițiilor, dar să nu amâne luarea deciziilor importante în carieră. Va avea parte de multe aventuri, iar relația amoroasă va cunoaște aspecte pozitive și va putea comunica mai bine cu partenerul său. Se prevede armonie perfectă și nu va întâmpina situații jenante în relațiile sale. Are nevoie de romatism și intimitate, pentru a-și atrage partenerul. Să nu se aventureze în cheltuieli extravagante și să-și controleze impulsul de a face cumpărături. Va atrage afaceri banoase și creativitatea îl va ajuta să câștige bani, dacă nu se dedă la speculații. Există riscul ca la finele anului să ajungă pe nisipuri mișcătoare financiare, deși, per total, se prevede un an financiar satisfăcător. Va fi predispus la probleme de sănătate, în special dentare. Trebuie să urmeze un regim adecvat, sa aiba grijă de el și energia nu-i va lipsi.

Săgetatorul este optimist. Noi uși i se vor deschide și toate obstacolele și greutățile cu care s-a confruntat în anii anteriori, toate restricțiile și constrângerile vor dispărea treptat. Are nevoie de siguranță și protecție pentru el și familia sa. La finele anului, va experimenta o încetinire. Domeniul profesional necesită multă energie și efort, ca și anii anteriori, dar e sfătuit să meargă înainte cu încredere. Problemele administrative și legale îl vor motiva și îi vor aduce rezultate satisfăcătoare, se va înțelege foarte bine cu autoritățile și cu colegii de muncă, iar, la sfârșitul anului, va fi promovat cu mărire de salariu. În afaceri, este momentul prielnic să-și consolideze poziția. Viața amoroasă va fi stabilă și va rezista încercărilor prin care trece o relație. Nevoile emoționale și romantice vor fi satisfăcute cu multă intimitate. Să fie sincer cu sine, fără măștile pe care le-a purtat până acum și fără a fi defensiv, va cunoaște adevăratele intenții ale partenerului. În a doua jumătate a anului, cei singuri vor avea parte de surprize plăcute și de neuitat. Perspectivele profesionale vor fi promițătoare și va avea profit în urma tuturor încercărilor financiare, culegând roadele muncii depuse. Poate cuceri noi teritorii financiare, deoarece există multe domenii în care-și poate investi banii. La începutul anului, cu atâtea lucruri de realizat, consumatoare de energie mentală, grijile legate de sănătate vor fi minime. Fizic, va fi într-o formă mult mai bună decât în anii anteriori, dacă nu se privează de somn și activitate fizica, deoarece marea parte a anului va fi supusă unui stres constant. Va sta bine cu sistemul imunitar, dacă are grijă la problemele de sănătate legate de cap și nas.

C.N.