16.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 6:33

În 15 mai, primul spectacol la Teatrul Naţional Bucureşti. Purtarea măștii este opțională

Directorul Teatrului Național din București, Ion Caramitru, a anunţat, joi, că din 15 mai se va deschide sala de spectacol, în cadrul unui program-pilot.

„Astăzi, am avut comunicare cu ministerul Culturii și s-a stabilit că Teatrul Național pe 15 mai, la sala mare, în condiții, aș spune excepționale din punct de vedere al aerisirii al condițiilor de curățenie și așa mai departe și a respectului față de normele care sunt. Vom deschide sala cu “Dineu cu proști”, spectacolul care a adus cel mai mult public de a lungul anilor și care va începe la ora 19.00. Lumea va putea veni dacă este vaccinată, dacă are făcut testul PCR sau dacă se testează în ziua respectivă cu test rapid. Verificarea se face pe bază de buletin. Sala are 900 de locuri, nu există nici o restricție deloc, se poate umple sala, iar purtarea măștii este opțională, cine vrea. Biletele se pot achiziționa online”, a precizat Ion Caramitru la Antena 3.

„Eu m-am vaccinat, mă simt foarte bine”

Ion Caramitru a menționat că s-a vaccinat şi se simte foarte bine.

„Eu m-am vaccinat, mă simt foarte bine. În plus, o lume întreagă se vaccinează, iarăși în plus toate pandemiile care au bântuit în omenirea asta, a noastră, s-au vindecat prin vaccinări sau prin descoperirea unui medicament minune, cum a fost penicilina pentru tuberculoză. S-a văzut că infectările se fac o viteză cosmică şi totuși oamenii nu se vaccinează, din varii motive”, a spus Ion Caramitru.