14.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 18:53

Împușcat de polițiști când încerca să fure dintr-o mașină

spot_img

Un tânăr de 28 de ani care a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fure dintr-un autoturism, la Constanţa, a fost împuşcat în piciorul stâng de un agent

pistol atac

Un tânăr de 28 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fure dintr-o mașină, la Constanţa și a fost împuşcat în piciorul stâng de un agent, după ce a fugit de oamenii legii, refuzând să se oprească la somaţiile acestora.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un echipaj a intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.00, în urma unei solicitări, pe strada Solidarităţii din municipiul Constanţa, unde un tânăr spărsese geamul unui autoturism parcat.

Poliţiştii l-au găsit pe tânăr acolo, însă acesta a fugit când i-a văzut, abandonând două radio-CD-uri. Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar unul dintre agenţi, după ce l-a somat să se oprească, a folosit arma din dotare şi a tras două focuri de avertisment şi trei în direcţia fugarului care a reuşit totuşi să scape.

După aproximativ trei ore de căutări, polițiștii l-au găsit pe tânăr care se ascunsese pe acoperişul unui bloc. El fusese împuşcat în piciorul stâng şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Medicii sle-au spus anchetatorilor că rana este superficială.

R.D.