1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 9:19
No menu items!

Împuşcat mortal la vânătoare

spot_img

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost împuşcat mortal, sâmbătă, la o partidă de vânătoare organizată de Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu, la care participau 12 vânători şi şase gonaci.

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea rezultă că bărbatul era paznic de vânătoare la Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu, iar sâmbătă acesta a fost împuşcat la o vânătoare de mistreţi, în zona Roeşti.

Paznicul, Octavian T., avea 31 de ani şi era din comuna vâlceană Rădeşti. El participa la o vânătoare organizată de Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu pe fondul de vânătoare din Roeşti. La acţiune participau 12 vânători şi şase gonaci, iar la un moment dat, în condiţii încă neelucidate, paznicul a fost împuşcat mortal de către unul dintre vânători, afirmă reprezentanţi poliţiei.

La faţa locului au ajuns poliţişti şi un echipaj al Serviciului Judeaţean de Ambulanţă Vâlcea, echipajul medical constatând decesul bărbatului.(S.S.)