3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 7:52
No menu items!

Impregnarea spațiului personal cu energie vitală

spot_img

Unul dintre cei mai importanți ocultiști ai secolului XX explică tehnica necesară

energie-vitala

Spațiul personal este un loc în care ar trebui să te relaxezi și să te simți cel mai bine. Însă nu întotdeauna se întâmplă așa, deoarece fiecare lucru și fiecare persoană care vine în casa noastră lasă câte puțin din energiile lor. Este bine să știi că poți curăța spațiul personal de toate formele negative de energie și îl poți transforma într-un loc cu adevărat confortabil și sănătos pentru minte, trup și suflet. Acest lucru presupune ca tu însuți să fii încărcat cu energie vitală. Cum? Folosind puterea magnetismului. Mai puțin cunoscute publicului, impregnarea spațiului și biomagnestimul reprezintă două tehnici ale magnetismului pe care este bine să le cunoști dacă ești interesat să-ți îmbunătățești viața, scrie noulpamant.ro.

În cartea Inițiere în hermetism sau Calea adevăratului Adept, unul dintre cei mai buni magicieni și ocultiști ai secolului XX, Franz Bardon, explică pe înțelesul tuturor cele două tehnici, prezentate de noulpamant.ro.

Impregnarea spațiului personal cu energie vitală

Franz Bardon susține că forța vitală (energia) se poate inspira din Univers prin tehnica respirației pulmonare și prin pori până ajunge să fie dinamică și radiantă.

Există trei pași esențial necesari pentru acumularea energiei prin pori:

1.Stai confortabil într-un fotoliu/scaun sau întinde-te pe o canapea/pat și relaxează-ți toți mușchii. Imaginează-ți că prin fiecare respirație nu doar plămânii tăi respiră, ci tot corpul. Fii ferm convins ca împreună cu plămânii, fiecare por în parte al corpului primește simultan energia vitala și o transmite în corp. Senzația trebuie să fie de burete uscat care este pus în apa și o absoarbe cu lacomie. Astfel puterea vitală va trece din principiul eteric și din mediul imediat înconjurător în trupul tau. În funcție de caracter, fiecare va simți diferit această energie vitală.

2. Când stăpânești bine acest tip de respirație, poți să adaugi dorințe (de tip autosugestiv: la timpul prezent și imperativ, poruncitor) procesului respirator, de exemplu: sănătate, iubire, noroc, succes, stăpanirea defectelor sau orice altceva dorești mai urgent.

3. Dacă ai atins o suficientă îndemânare cu acest exercițiu, poți influența și expirația în mod imaginativ: cu fiecare expirație arunci afară opusul dorinței tale, de exemplu: slăbiciune, eșec, necaz etc.

Astfel, poți aduce în spațiul personal amprenta ta energetică.

Protejarea camerei în care dormi

După ce camera s-a umplut de energie pozitivă, trebuie să-ți imaginezi ce dorești să obții. De exemplu, poți umple camera cu ideea de a progresa mai rapid în dezvoltarea personală. Deși este un exercițiu care necesită multă practică, efortul îți va fi răsplătit. Aceasta deoarece se ajunge la nivelul în care orice energie negativă va dispărea și vei fi cuprins de un sentiment de bine și de siguranță. În plus, cei care vor intra în camera respectivă se vor simți la fel de bine ca tine. Inițiații, de exemplu, își protejează camera de musafirii nepoftiți, iar cei care nu sunt doriți acolo vor simți o stare de disconfort, de neliniște și dorința de a părăsi spațiul cât mai repede.

Aceste spații sunt încărcate sau impregnate cu idei de protecție sau de primejdie or pericol. Este posibil să încarci orice cameră într-un mod mai subtil astfel încât oricine intră în cameră fără permisiunea ta se va simți ”, susține Franz Bardon

Bardon ne asigură că imaginația combinată cu voința și credința-fermă nu au limite în acest demers. Se poate încerca impregnarea a două sau mai multe camere în acelasi timp sau încărcarea întregii case cu această forță vitală și energie radiantă. Practicantul poate face aceste lucruri și de la distanță.

Cu timpul, prin dezvoltarea sa, practicantul va putea umple orice cameră oriunde și oricând.

Dar să nu uite de dezvoltarea morală și să-și folosească puterile doar pentru scopuri nobile, iar aceste puteri vor deveni nelimitate, deoarece practica face perfecțiunea”, mai susține Franz Bardon.

Biomagnetismul

Autorul atenționează că persoanele care sunt interesate de aceste practici trebuie să cunoască foarte bine legile biomagnetismului, întrucât forța vitală acceptă nu numai idei, concepte și dorințe, ci și limitări de timp. De aceea, pe viitor, când impregnezi energia vitală cu dorințe ține cont de timp și de spațiu.

De exemplu, cu ajutorul forței vitale încarcă o cameră cu dorința de a te simți bine în ea, și această stare să persiste atâta timp cât locuiești în cameră. Procedura poate fi repetată, chiar și când pleci din cameră sau lipsești pentru o vreme.

Dacă trăiești într-o cameră încărcată astfel, energia înmagazinată îți va influența întotdeauna sănătatea și corpul în bine. Energia pozitivă din cameră va avea vibrația dorinței sănătății. Dacă, de exemplu, vrei să faci exerciții oculte în această cameră, care nu au nimic comun cu sănătatea, de altă vibrație a gândurilor, nu vei obține rezultate la fel de bune ca în cazul unei camere încărcate cu dorința corespunzătoare (de aceleași vibrații) cu tipul exercițiilor oculte”, atenționează Franz Bardon.

Încarcă cu energie vitală lucrurile din casa ta

Nu doar o cameră poate fi încărcată cu forță vitală, ci și obiectele personale pe care le purtăm la noi, precum un inel or o piatră sau orice alt obiect impregnat cu dorința ca persoană care îl poartă să fie favorizată de succes și noroc. În cazul obiectelor sunt două posibilități de impregnare și manifestare în timp.

Prima metodă constă în fixarea energiei vitale în piatra sau metalul respectiv prin imaginație și concentrarea dorinței, pentru totdeauna, absorbind încontinuu energie din univers pentru a-i aduce suces și noroc persoanei atâta timp cât va purta inelul sau obiectul respectiv. Atenție! Obiectul ales poate fi încărcat pentru o perioadă limitată de timp, iar influența sa va înceta deîndată ce scopul propus a fost atins.

A doua metodă se numește încărcarea universală care operează în aceeași măsură, iar dorința va lucra atât timp cât există obiectul ales (piatra, bijuterie) fără să fie necesară purtarea ei de către proprietar.

Astfel de încărcări universale făcute de un adept pot dura și secole. După cum am învățat din istoria mumiilor egiptene, astfel de forțe fixate continuu pot să acționeze mii de ani. Însă, dacă un astfel de talisman încărcat pentru o anumită persoană intră pe mâna altcuiva, nu va avea nicio influență. Dar dacă se reîntoarce la proprietar, influența se va face simțită din nou”, a conchis Bardon.

Olimpia Diaconiuc