3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 18:42
No menu items!

Imigrantă româncă moartă în Marea Britanie, după ce a fost înjunghiată pe stradă

spot_img

femeie injunghiata

Un bărbat a fost arestat în urma înjunghierii unei imigrante românce, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă comercială de la Ilford, în Essex (estul Angliei), tânăra murind ulterior la Royal London Hospital, relatează Daily Mail online.

Potrivit publicației, incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de luni spre marţi, însă cu toate că i-a fost acordat prmul ajutor, românca a murit din cauza rănilor la Royal London Hospital, la ora locală 1.53 (3.53, ora României).

Poliţia a confirmat că identitatea victimei este cunoscută, precizânde că nu o va dezvălui până când nu va informa rudele. O autopsie urma să fie efectuată în vederea stabilirii cauzei morţii.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost arestat marţi după-amiaza în legătură cu moartea imigrantei, iar acesta se află în custodia poliţiei în East London.

Locuitori din zonă au declarat că au văzut victima mergând împleticit în interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, după care s-a prăbuşit la podea. „Cineva zăcea pe jos în bucătăria restaurantului, dar am putut să văd doar picioarele”, a declarat un vecin pentru publicaţia Ilford Recorder.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei metropolitane, „Poliţia a fost chemată de Serviciul de Ambulanţă al Londrei, aproximativ la ora (locală) 0.15 (2.15, ora României), să constate înjunghierea unei femei pe Ilford Lane, în apropiere de intersecţia cu Loxford Lane”, completând că  „Ofiţerii au ajuns, iar femeia primea îngrijri pentru o rană prin înjunghiere”.

Purtătorul de cuvânt a precizat că a fost informat Comandamentul pentru infracţiuni majore.

C.A.