4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 17:30
No menu items!

Îmbrânceli cu gărzile de corp ale familiei Năstase VIDEO

spot_img

Situaţie tensionată la audierea fostului premier Adrian Năstase, unde jurnaliştii au fost bruscaţi de bodyguarzii familiei acestuia.

Familia lui Adrian Năstase a venit însoţită de bodyguarzi la apelul procesului prin care Adrian Năstase cere să i se scadă din pedeapsă cele 6 zile petrecute la Spitalul Floreasca după tentativa de sinucidere din vară deoarece spitalizarea nu poate fi socotită o sustragere de la executarea pedepsei. Pe holurile Curţii de Apel s-a creat o busculadă în care gărzile de corp ale familiei Năstase i-au îmbrâncit pe jurnaliştii prezenţi.

La plecare, Dana Năstase şi Andrei Năstase, fiul său, au plecat înconjuraţi de gărzile de corp. În timp ce familia Năstase pleca din tribunal, jurnaliştii au încercat să-i intervieveze, însă bodyguarzii au creat un culoar de trecere împingându-i pe cameramanii şi reporterii prezenţi. “Vă rugăm frumos, lăsaţi-ne să ajungem la maşină!”, spunea un bodyguard în timp ce îi împingea pe jurnalişti.

Tribunalul Bucureşti a respins, în 2 octombrie, cererea fostului premier Adrian Năstase de eliminare din condamnarea sa la doi ani de închisoare dispusă în dosarul “Trofeul calităţii” a zilelor în care a stat internat la Spitalul Floreasca, în urma tentativei de sinucidere.

Decizia Tribunalului a fost contestată de Năstase la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv în această cauză.