0.3 C
București
luni, 8 martie 2021 - 8:15

Imagini uluitoare: Mașini acoperite de zăpadă de 2 metri la Rânca / VIDEO

O serie de imagini surprinse în această dimineață cu acțiunea de deszăpezire de la ieșirea de pe Transalpina (DN 67C), aproape de stațiunea de Rânca, au fost postate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe contul de Facebook.

În timpul noții de sâmbătă spre duminică, vântul a suflat cu putere, iar viscolul a acoperit cu zăpadă toată zona, inclusiv mașinile turiștilor parcate pe marginea drumului. Imaginile arată o înălțime impresionantă a stratului de zăpadă, mult peste înălțimea unui autoturism obișnuit.

“Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina. Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă. Menționăm faptul că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă 1-2 cm. Echipele de #deszăpezire ale #cnair, acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță”, se arată în postarea CNAIR.

Imaginile VIDEO pot fi urmărite AICI.