19.7 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 13:39

Imagini de groază la Spitalul Mureș. Igrasie, pereți care stau să se prăbușească, tuburi de oxigen depozitate la intrarea în clădire

spot_img

Deputatul Emanuel Ungureanu trage un nou semnal de alarmă și publică imagini teribile de la Spitalul Județean Mureș, unde zeci de tuburi de oxigen au fost depozitate la intrarea în spital, exact pe calea de acces a pacienților și a personalului medico-sanitar.

“Acum câteva săptămâni am filmat în curtea acestui coteț din Mureș, transformat în Spital suport Covid-19, cum erau sprijinite de perete mai multe tuburi de oxigen peste care se prelingea apa de pe per de oxigeneții mucegăiți. După exact o lună, conducerea inconștientă a acestui spital, a mutat tuburile la intrarea în spital, exact pe calea de acces a pacienților și a personalului medico-sanitar”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

El susține că managerul Gârbovan trebuie demis, nu numai pentru pericolul în care sunt bolnavii din cauza depozitării acestor tuburi de oxigen, ci și din cauza mizeriei generale în care a lăsat secția Infecțioase 2.

“Priviți băile unității sanitare, vestiarele, saloanele, pereții stau să se prăbușească. Demiterea lui Gârbovan ar fi prea puțin, ar trebui să fie condamnat pentru rele tratamente la adresa bolnavilor din acest spital și închis aici împreună cu politicienii din PSD și UDMR care îl țin în funcție!”, a precizat Ungureanu.

 

Pericol de explozie la un spital COVID din Târgu Mureș. Tuburile de oxigen, lăsate afară, în curte