23.9 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 10:28
No menu items!

Imagini cutremurătoare la o instanță. Magistrații au vrut să vadă cu ochii lor o tânără rănită într-un accident rutier, imobilizată în cărucior

spot_img

Imagini cutremurătoare pe holurile Judecătoriei Iași, ai cărei magistrați au vrut să se convingă de starea de sănătate a unei adolescente rănită grav într-un accident auto, imobilizată într-un cărucior. Tânăra a fost urcată pe brațe pe scările instanței, informează digi24.ro.

Conform Asociației pentru Protecție Rutieră WorldStreet, dosarul este tergiversat și se va prescrie anul viitor:

„Din 2015, Ana Maria Tănasă așteaptă în cărucior să se facă dreptate. Nu se poate mișca. Tocmai din anul 2015, când a fost lovită pe trecerea de pietoni din Valea Lupului și târâtă 30 de metri pe capota mașinii de către un comisar de la Garda de Mediu Iași, judecătorii nu au terminat nici în prezent judecata. Șoferul vinovat aduce mereu noi probe, cere expertize peste expertize, completul de judecată a fost schimbat de câteva ori.”, au scris membrii asociației pe pagina de facebook.

Fata a rămas paralizată în urmă cu patru ani, în drum spre şcoală, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. A stat în comă o lună de zile.

Părinţii susţin că nu a beneficiat de tratament corespunzător pentru recuperare, în timp util, aşa că starea ei de sănătate s-a agravat. În plus, familia reclamă că nu are banii necesari pentru operaţiile şi tratamentele care ar trebui făcute în străinătate.