15 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 13:43

Imaginea care a revoltat. Un pacient cu mască de oxigen privește resemnat de la fereastra salonului protestatarii anti-mască

În timpul protestelor care au avut loc, luni seara, în Brașov mai mulți protestatari s-au filmat și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Într-unul din clipuri, un protestatar anti-mască a surprins un pacient la geamul salonului unde era internat. Omul respira cu ajutorul unei măști cu oxigen și privea resemnat la multimea care protesta față de restricțiile sanitare. Imaginea a creat un val de revoltă pe internet.

Mai multe sute de protestatari au mărșăluit, luni seara, și în Brașov, ca în multe alte orașe din țară. Mulțimea a trecut, la un moment dat, pe lângă spitalul CFR, moment în care a fost filmat pacientul internat într-un salon destinat bolnavilor cu SARS-COV-2.

Omul, care pare trecut de 40 de ani, priveste coloana marșăluind prin fata geamului de la salonul unde se afla internat, și face de două gestul de a-și apropia masca cu oxigen de gură, semn că respira greu.

Spitalul CFR din Brasov este spital suport COVID, conform brasov.net.

Clipul video il puteti vedea  AICI