28.4 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 19:11
No menu items!

Imagine virală. Consulatul de la New York a organizat un târg despre România cu poze scoase la imprimantă

spot_img

O imagine postată de Consulatul României la New York a devenit virală pe Facebook, deoarece reprezentanții țării noastre s-au lăudat cu organizarea unui stand despre România cu poze scoase la imprimantă și atârnate pe o perdea. Postarea a fost ulterior ștearsă.

Consulatul a publicat o fotografie cu standul României de la un târg de turism de la New York, lăudându-se cu „diseminarea informațiilor exclusive” și ofertele de turism.

Pe „frontispiciul” perdelei lângă care s-au fotografiat, mândri, reprezentanții României, este și un slogan – „Romania , Explore The Carpathian Garden” (n.r. virgula se pune imediat după cuvânt, nu se lasă spațiu, conform regulilor de editare).

Standul este însă penibil. Câteva poze turistice despre frumusețile țării noastre sunt atârnate pe o perdea neagră. În plus, sunt scoase la imprimantă (color, ce-i drept), în format A4, lăsând o impresie generală de sărăcie și totală lipsă de bun gust.

La limbajul de lemn, folosit în postare pentru a lăuda eforturile organizării unui asemenea eveniment, se stă bine.

„Manifestarea a constituit spațiul mult așteptat de specialiștii din domeniu pentru a disemnina informații exclusive, oferte de călători și programe turistice care nu pot fi găsite într-o astfel de prezentare nicăieri altundeva”, se arată în postarea Consulatului general al României la New York.

Foto: Facebook – Standul României la targul de turism de la New York 

M. Nedelcu