4.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 23:49
No menu items!

Ilie Sârbu: Tot mai multe maşini care nu ne reprezintă, conduse de copii teribili. Au ecusoane de la Senat

spot_img

Ilie Sarbu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a reclamat conducerii Senatului că tot mai multe maşini, “jeep, Mercedes”, conduse de “copii teribili”, au pe parbriz ecusoane de la Senat, lucru care, în opinia sa, “nu face bine ca imagine”.

“Am văzut, nu săptămâna asta, de mai multe săptămâni, poate luni de zile, constat un lucru: tot mai multe maşini, care nu ne reprezintă, vorbesc de jeep-uri, Mercedes-uri, de tot felul, sigur, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat. Chiar acum, în deplasarea asta, pe care am făcut-o la Mediaş, în mai multe locuri am observat”, le-a spus Ilie Sârbu senatorilor din Biroul Permanent, potrivit transcrierii discuţiilor unei şedinţe a Biroului Permanent al Senatului care a avut loc la începutul lunii noiembrie, redată de MEDIAFAX.

El a arătat că doreşte să ştie cum se se eliberează aceste ecusoane şi a cerut Secretariatului General să prezinte conducerii Senatului o situaţie în acest sens.

“Ei le folosesc în alte scopuri, ştiţi bine, ca să impresioneze poliţiştii, să mai impresioneze ştiu eu pe cine. (…)Nu ne face bine ca imagine. Oamenii nu au de unde să ştie că sunt senatori, că nu sunt senatori. (…)Eu cred că ar trebui şi aici să facem ordine, cum am mai făcut în diverse sectoare. Nu cred că e normal… sau găsim o altă formulă pentru maşini, să nu mai avem nevoie nici noi de ele. La noi când se creează o idee, după aceea vin toţi ceilalţi şi o exploatează”, a susţinut Ilie Sârbu.

R.D.