8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 8:58

Ilie Sârbu: Băsescu tremură dimineaţa, îl reanimă consilierii cu diverse tării

spot_img

Ilie Sarbu

Senatorul PSD Ilie Sârbu a comentat, miercuri, declaraţiile președintelui Traian Băsescu legate de mutarea biroului premierului Victor Ponta la MApN, el spunând despre șeful statului că “tremură dimineaţa când intră în birou, de-abia îl ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării”.

S-a referit la premier că a avut o cădere nervoasă. Dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou, de-abia îl ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării, el n-ar trebui să meargă la medic? Cred că şi el ar trebui să meargă la medic, mi se pare firesc. Dacă tot vorbim de cei care au căderi, unii le au în alcool.

Ilie Sârbu

senator PSD

Premierul Victor Ponta a anunțat, marţi, la Parlament, că săptămâna viitoare îşi va muta biroul la sediul Ministerului Apărării Naționale (MApN), unde va avea întâlnirile şi activităţile oficiale, aparatul de lucru urmând să rămână la Guvern, pe motiv că vrea să evite “înscenările” eventuale venite din partea preşedintelui Traian Băsescu, dar şi “înscenările de presă”.

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți seara, într-o declarație de presă făcută la Palatul Cotroceni, că premierul “a cedat nervos, e unic în Europa și ca atitudine și ca soluție. “Nu am auzit de 25 de ani, de la Revoluție ca vreun premier să se fi retras în buncarul de la MApN. Are o problemă de nervi”, a adăugat Băsescu.

A cedat nervos, i se pare că numai Armata îl poate apăra de furia baronilor, de a mea nu are de ce se feri, eu nu sunt furios pe el, eu îl compătimesc pentru cum a ajuns. Din păcate, trage și țara după el.  Soluția de a se ascunde într-un buncăr arată că și-a pierdut controlul, nu mai deosebește instituțiile și arată că e laș.

Traian Băsescu

președinte

D.M.