4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 1:21
No menu items!

Ilie Năstase, candidat PC la alegerile parțiale

spot_img

ilie-nastase

Fostul tenismen Ilie Năstase va candida din partea Partidului Conservator (PC) pentru postul de senator în colegiul numărul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, eliberat prin demisia lui Dan Voiculescu din Senat. PC mizează astfel pe victoria lui Ilie Năstase pentru a nu-și pierde grupul parlamentar din Senat.

Ilie Năstase a venit la şedinţa Biroului Executiv al PC în jurul orei 14.00, însoțit de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone – care îl validează pe fostul tenismen. El a fost întâmpinat de lideri ai PC, secretarul general şi vicepreşedinţi ai partidului.

Candidatura lui Năstase a fost anunțată la finalul ședinței Biroului Executiv al PC.

Năstase a declarat că a devenit membru al PC şi că este în acest partid deoarece este primul care s-a gândit la el. “De 35 de minute sunt membru PC. Am avut propuneri şi din altă parte, dar am căzut la mijloc, pentru că nu se ştia cine e preşedintele acelui partid şi atunci am renunţat foarte repede şi am venit spre PC“, a afirmat Năstase.

Dânşii au fost primii care m-au contactat şi au dorit să intru în partid. Am o experienţă, am avut în 1996 atunci când am candidat la Primăria Capitalei, acum vreau să fac altceva, să mă implic foarte mult să ajut sportul românesc, deja e un lucru foarte bun că avem un ministru la Sport care este o fostă sportivă şi cred că ne-a venit şi nouă mintea la cap să punem un sportiv acolo. Vreau să mă implic în legea sponsorizării, care în orice ţară sănătoasă există, doar noi trebuie să o copiem şi să acceptăm şi să o votăm pentru că altfel sportul românesc va muri. Sunt foarte puţini oameni care scot din buzunar bani să bage în sport, unul este Gică Hagi şi trebuie să-l felicit.

Ilie Năstase

 

 D.M.