19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 22:41

Ilie Bolojan a dat verdictul: Cine pierde congresul PNL, pierde tot!

spot_img

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, unul dintre liderii importanți ai partidului, a vorbit, vineri seara, la Digi24, despre alegerile din septembrie pentru șefia partidului.

Bolojan crede că pierzătorul, ori Florin Cîțu, ori Ludovic Orban, își va pierde funcția actuală:„Autoritatea celui care pierde o să fie afectată”, a subliniat Ilie Bolojan.

În aceeași emisiune, Bolojan și-a criticat colegii, șefi de filiale, care s-au grăbit să apară în poză alături de Florin Cîțu, unul dintre candidați.

„Eu am avut discuții cu cei doi candidați: Florin Cîțu și Ludovic Orban. Am luat o decizie în PNL Bihor să nu ne poziționăm. Dacă aș fi participat la o lansare lângă un candidat mi-aș fi desconsiderat colegii. Eu sunt și președinte de filială. Vom lua o decizie după jumătatea lunii iulie. Cred că este important, în afară de persoana care candidează, care este programul și echipa care garantează că acel program are continuitate”, a adăugat liderul din Bihor.

Chiar dacă nu a anunțat oficial pe cine susține, Ilie Bolojan l-a lăudat mai mult pe Ludovic Orban.

Orban are o experiență mai mare pentru că e activ politic, are o experiență destul de mare în Parlament, a fost viceprimar și vede lucrurile în ansamblu. Are o capacitate de negociere.

Domnul Cîțu are alte avantaje și e finanțist. E nevoie totuși de oameni cu ajutorul cărora să facem reglajele necesare. În perioada următoare poate demonstra. Cred că domnul Cîțu a făcut bine că și-a anunțat acum candidatura.

Azi, nu aș exprima un vot în condițiile actuale”, a mai spus Ilie Bolojan.

Emanuel Stan