7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 23:44
No menu items!

Igienă de lux. 16.000 de euro pentru curățenia din cele două parcări de pe A 1

spot_img

A1_Prcare

Direcția Regională de Drumuri și Poduri București intenționează să plătească peste 16.000 de euro pe hârtie igienică, prosoape de hârtie, săpun lichid, odorizante, detergent, saci menajeri și curățenie pentru două parcări aflate pe autostrada București-Pitești.

Chiar dacă mizeria domnește în grupurile sanitare din parcările administrate de direcțiile regionale de drumuri și poduri, conducerea DRDP București a alocat aproximativ 74.000 de lei pentru licitația privind asigurarea serviciului de curățenie și întreținere în cele două parcări. Surprinzător, contractul va fi semnat numai pentru ultimele trei luni ale acestui an, cu posibilitatea de prelungire încă două luni în 2014.

Pentru grupurile sanitare din cele două parcări aflate pe Autostrada București-Pitești, conducerea DRDP București vrea să cumpere 1.260 de hârtii igienice, 540 de bucăți de proape de hârtie, 45 de bucăți de săpun lichid și 80 de bucăți de odorizant. De asemenea, oficialii DRDP București cumpără 840 pungi de plastic și 180 de saci menajeri pentru gunoiul care s-ar aduna în parcările aflate pe A1.

Alexandru Maghiar