33 C
București
duminică, 21 iulie 2024 - 18:51
No menu items!

Iarna-i grea, omătu-i mare, semne bune anul are. Cum va arăta începutul lui 2022 pentru fiecare nativ în parte

spot_img

Dragi nativi ai zodiacului, suntem pe final de an 2021, care a fost plin de întâlniri și evenimente astrologice interesante, iar toate acestea ne-au influențat parcursul pe întregul celor 12 luni. Urmează, însă, un an cu multe vești și care promite să fie mai liniștit decât anii precedenți, pentru că energia astrală este mai puțin tensionată. E timpul să ne revenim, să ne regrupăm și să ne ocupăm de finalizarea și fructificarea schimbărilor începute în anii precedenți!

Previziunile astrologice ale primei luni din anul ce va să vie, pentru toate zodiile, arată cam așa:

În prima lună din an, cea mai mare parte dintre activitățile celor născuți în zodia Berbec se va rezuma la viața de cuplu/familie. Grija față de cei dragi îi va face pe aceștia să se simtă protejați și iubiți.

Nu este exclus ca în ianuarie, Berbecii să primească vești de la rude mai îndepărtate, vești deschizătoare de drumuri și de călătorii. 

Fă-ți bajale, pregătește-ti ghetele și investighează arborele genealogic, BERBECULE!

Prima lună din noul an le aduce nativilor din Taur liniște, armonie în familie și bucuria unui nou început.

Astrele ți-au pregătit multe motive de bucurie, dragă TAUR!

Luna ianuarie 2022 le va aduce Gemenilor multă energie și creativitate. Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor începe să facă lucrurile pe care nu le-au făcut până acum. 

Fii tu însuți și vei avea numai de câștigat, Geamănule!

Pentru nativii din Rac, prima lună a anului poate debuta cu o nouă relație. Poate fi vorba chiar despre o persoană pe care au cunoscut-o recent.

Cupidon are un sac plin de săgeți pentru tine, Racule!

Leii scapă de tensiunile și divergențele din relația de cuplu și se vor relaxa complet în luna ianuarie. Este ocazia perfectă să facă planuri pentru viitor și nu este exclus să aibă loc cereri în căsătorie.

Cântărește bine deciziile pe care le vei lua, dragă Leu!

Luna ianuarie vine pentru Fecioare, cu un vibe proaspăt și le deschide noi orizonturi. Este foarte posibil să primească vești bune în plan personal, ba chiar să facă o schimbare în viața lor de familială.

Mergi cu încredere pe ce simți, Fecioară!

Balanțele pot avea parte de unele tensiuni în relațiile parteneriale sau în cele de natură conjugală. Depinde doar de acești nativi cum se vor raporta la aceste probleme și în ce măsură le vor lăsa să îi afecteze.

Pentru orice neplăcere există o rezolvare, nu este cazul să vă îngrijorați, Balanțelor!

Scorpionii vor avea parte de un debut al anului excelent, mai ales în plan material sau în planul carierei. Și în plan sentimental lucrurile arată bine.

Cum s-ar zice, s-au aliniat planetele pentru tine, Scorpionule!

Dacă nu au cheltuit prea mult, Săgetătorii vor avea o lună bună. Dacă, însă, luna cadourilor le-a desfăcut larg portofelele, nativii născuți sub acest semn, vor trebui să strângă puțin punga.

Banii nu cresc în pom, Săgetătorule!

Complicate se-arată lucrurile pentru Capricorni, în luna ianuarie. Cel puțin pe plan sentimental, e posibil să nu fie totul roz. Trebuie să dați dovadă de înțelepciune pentru a rezolva totul cu persoana iubită.

”Toate-s vechi și nouă toate”, Capricornule!

Pe Vărsători, luna ianuarie îi va surprinde foarte plăcut. Viața de familie pare să fie foarte bună, iar pe plan profesional se anunță lucruri interesante, poate chiar o schimbare de job.

Dă-i-nainte, că drumu-i bun, Vărsătorule!

Pentru nativii Pești, luna ianuarie poate să vină cu șanse de câștig și oportunități de investiții care îi vor avantaja pe termen lung. 

Ca să câștigi, uneori trebuie să riști, Pește!

Lorena L.