0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 21:58
No menu items!

Ianis Zicu a semnat cu noua echipă

spot_img

Ianis Zicu (37 ani) a semnat un nou contract cu FC Unirea Constanța, echipa care va evolua în Liga 2, după ce i-a fost cesionat locul de către SSC Farul Constanța, clubul finanțat sezonul trecut de Ciprian Marica. 

După ce marca “Farul” a ajuns la FC Viitorul Constanța, echipa din Liga 1, care și-a schimbat denumirea și sigla în această vară cu acordul FRF, Zicu fusese ofertat să devină secundul lui Gica Hagi, dar a refuzat și a preferat să rămână la echipa din divizia secundă.

El a semnat un contract valabil pe un sezon cu Unirea, cu drept de prelungire. Noua echipă va juca meciurile de pe teren propriu la Mangalia, pe stadionul “Callatis”, care ar urma să fie reabilitat, cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții.

Noua echipă este prezentă într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov, iar pe 31 iulie va debuta în actualul sezon de Liga 2, împotriva Concordiei Chiajna, în deplasare. 

Zicu a refuzat să fie secundul lui Gica Hagi, la FC Farul Constanța, in Liga 1, și a semnat cu FC Unirea Constața, unde va fi condus de nepotul lui Beinur Nuredin, supranumit “Spaima Litoralului”.