15.8 C
București
vineri, 7 mai 2021 - 1:20

Ianis Hagi, pe urmele tatălui său. Este curtat de două mari cluburi: Sevilla și Lazio. Ce spune “Regele” Gică Hagi

Presa din Spania titrează mare pe prima pagină “Se întorc la Hagi”. Cotidianului Estadio Deportivo dă ca aproape sigur transferul lui Ianis Hagi la Sevilla și susțin că gruparea andaluză este pe urmele internaționalului român încă din 2018, când evolua la Viitorul, scrie digisport.ro

“Gică Hagi este probabil cel mai bun jucător român din toate timpurile și unul dintre cei mai buni fotbaliști din ultimul deceniu al secolului trecut. Din acest motiv, când fiul său Ianis a început să scoată capul în lumea fotbalului, toate privirile celor mai bune cluburi erau îndreptate spre el”, scriu cei de la Estadio Deportivo.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, interesul lui Sevilla pentru Ianis Hagi nu este nou. Ocupanta locului patru în La Liga l-a urmărit pe român din 2018, când făcea furori în tricoul Viitorului.

“Sevilla l-a urmărit îndeaproape din 2018 când juca la Viitorul, sub tutela tatălui său. Mijlocașul român a jucat un rol esențial în a-i ajuta pe Rangers să spargă monopolul lui Celtic”, au adăugat ibericii.

Gică Hagi a acordat un interviu jurnaliștilor de la cotidianul spaniol și a confirmat interesul celor de la Sevilla, însă “Regele” a menționat și de Lazio, în contextul viitoarei destinații a fiului său.

“Nu cred că interesul lui Sevilla pentru Ianis este nou. Cred că au fost discuții înainte de a fi transferat la Rangers. Dar Lazio este, de asemenea, interesată de el. Așa că vom vedea ce se întâmplă vara cu Ianis”, a declarat Gică Hagi.