2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:13
No menu items!

Ia masa la înălțime. „Dinner in the sky”, în premieră în România GALERIE FOTO

spot_img

Bucureștenii amatori de senzații tari își pot satisface dorința pentru evenimente extreme luând masa la înălțime (la propriu) în cadrul conceptului „Dinner in the sky”, adus în premieră în România. Astfel, în perioada 5-8 septembrie, va fi organizat în Centrul Vechi (în spatele Hanului lui Manuc) evenimentul intitulat „Privește Bucureștiul de sus”.

Organizatorul, Sky [email protected], va suspenda celebra masă „Dinner in the sky” la care amatorii de senzații tari vor putea lua micul dejun sau cina ori, pur și simplu, vor putea bea un pahar de șampanie la 50 de metri altitudine (aproximativ un bloc de 15 etaje).

Prețurile variază între 299 și 799 de lei, iar meniul este unul special: creme speciale asezonate cu crackers asortați, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacăze, somon fume, oua de prepeliță cu caviar, șampanie, bauturi spirtoase și vinuri renumite.

La masă pot încăpea 22 de persoane, astfel că numărul locurilor sunt limitate. Pentru acestea biletele pot fi achiziționate pe www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro.