14.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 8:49
No menu items!

Hunedoara: Un turist polonez a atacat cu un cuţit şoferii unui autocar, apoi s-a sinucis

spot_img

cutit

Un turist polonez, în vârstă de 30 de ani, aflat într-un autocar cu 18 pasageri i-a atacat, duminică după-amiază, cu un cuţit pe cei trei şoferi ai autovehiculului care se deplasa în judeţul Hunedoara, după care agresorul a fugit şi s-a sinucis.

În localitatea Ohaba, cetăţeanul polonez i-a atacat cu un cuţit, fără un motiv aparent, pe trei dintre şoferii autocarului, provocându-le mai multe răni. Ca urmare a atacului, şoferul aflat la volan a oprit autovehiculul, iar suspectul a coborât din autocar și a încercat să fugă, urmărit de două persoane. Ulterior, polonezul s-a oprit și și-a înfipt cuțitul în piept. În ciuda eforturilor făcute de medicii sosiți la fața locului, bărbatul a decedat.

„Echipele de prim ajutor ajunse la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor trei conducători auto, care sunt în afara oricărui pericol, și au aplicat protocolul de resuscitare față de cetățeanul polonez, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul agresorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, subcomisar Bogdan Nițu.

Cei 18 pasageri aflați la bord au scăpat teferi, dar se aflăîn stare de șoc. Ei urmează să fie audiați la sediul IPJ Hunedoara, pentru ca polițiștii să poată stabili împrejurările exacte ce au dus la producerea acestui incident.

C.A.