17.7 C
București
duminică, 29 mai 2022 - 1:12
No menu items!

Hugh Laurie: „Concert la Bucureşti, în umbra ridicolului palat al lui Ceauşescu”

spot_img

Cântărețul și-a anunțat fanii de pe Twitter că, sâmbătă, va susține un concert la București

Hugh-Laurie

Actorul şi cântăreţul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune „Dr. House”, şi-a anunţat fanii de pe platforma online Twitter că, sâmbătă, va concerta la Bucureşti, „în umbra ridicolului palat al lui Ceauşescu”.

Acum Bucureşti, în umbra ridicolului palat (Palatul Parlamentului n.r.) al lui Ceauşescu. Cea mai mare clădire din lume, dacă facem împreună un test„, a scris Hugh Laurie pe contul său de pe platforma Twitter.

Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune „Dr. House”, care s-a încehiat în 2012, după cel de-al optulea sezon, va susţine un concert sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, împreună cu trupa sa, The Copper Bottom Band.

Hugh Laurie, în vârstă de 54 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor de două ori, fiind declarat cel mai bine plătit actor într-un serial TV, dar şi pentru „Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Anul trecut, Hugh Laurie şi-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, „Didn’t It Rain”. Albumul, care include piese jazz şi blues, urmează materialului discografic lansat de Hugh Laurie în 2011, o colecţie de piese blues intitulată „Let Them Talk”. Lansarea acestui prim album a fost urmată de un turneu de promovare, Hugh Laurie susţinând primul său concert live din carieră în Germania, la Hamburg, în aprilie 2011.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford şi Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum „Raţiune şi simţire” (1995), seria „Stuart Little”, „Maybe Baby” (2000), „Street Kings” (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV „Dr. House”.

D.M.