1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 4:05
No menu items!

Hugh Jackman, operat de cancer de piele pentru a treia oară în 12 luni

spot_img

Actorul a fost diagnosticat în noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular

 Hugh Jackman

Actorul australian Hugh Jackman a suferit recent o a treia intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unor celule canceroase din zona nasului, după ce în noiembrie 2013 a fost diagnosticat cu cancer de piele şi a suferit o a doua operaţie de acest tip în mai anul acesta, informează contactmusic.com.

Hugh Jackman, în vârstă de 46 de ani, a fost diagnosticat în noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular, o formă comună de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fără protecţie şi care poate fi tratat rapid şi fără complicaţii.

Jackman a suferit deja trei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase din zona nasului şi a declarat că în mod sigur va mai avea nevoie de astfel de operaţii.

Sunt realist în ceea ce priveşte viitorul şi este mai mult decât sigur că voi mai avea cel puţin una (intervenţie chirurgicală de îndepărtare a celulelor canceroase de pe nas, n.r.), deşi, probabil, vor fi mai multe, lucru deloc ciudat în cazul unui australian de origine britanică care a crescut în Australia, unde nu îmi amintesc să îmi fi spus cineva vreodată să mă dau cu cremă de protecţie solară

Hugh Jackman,

actor (după cea de-a doua operaţie)

Un reprezentant al actorului a declarat pentru E!News că nu există motive de îngrijorare şi că starea de sănătate a lui Jackman este bună.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. Pentru interpretarea din “Mizerabilii” (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.