9 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 16:30
No menu items!

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: 53 de drumuri au fost asfaltate și modernizate în 2023 în județ

spot_img

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat faptul că 53 de drumuri au fost asfaltate și modernizate în 2023 în județul Ilfov. 

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Hubert Thuma a anunțat cum arată bilanțul anului 2023 în materie de drumuri.

’53 de drumuri au fost asfaltate și modernizate în 2023. A fost un an bun. Îmi doresc cea mai bună infrastructură rutieră în Ilfov. Drumurile bune se traduc simplu: timp și bani economisiți, un mediu mai curat, condiții mai bune de trai. Iar drumurile bune atrag și investitori.

Deci, vorbim de dezvoltare economică. În anul ce a trecut, am reabilitat drumuri județene și multe străzi luate în administrare de la localități. Le-am asfaltat și le dăm înapoi, în stare foarte bună,” a scris președintele Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, pe pagina sa de Facebook.

Președintele CJ Ilfov le-a mulțumit primarilor pentru implicare, dar și cetățenilor pentru interesul acordat dezvoltării comunității.

”Le mulțumesc primarilor pentru implicare și dumneavoastră, cetățenilor, pentru interesul acordat dezvoltării comunității! Continuăm împreună și dezvoltăm împreună!”, a încheiat mesajul transmis. 

D.Constantin