18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 19:53

VIDEO Cum a fentat un cuplu indian regulile pandemiei ca să facă nunta cu câți invitați a vrut. Imaginile au făcut înconjurul lumii

spot_img

Nunta unor tineri indieni a devenit cunoscută în toată lumea pentru ideea năstrușnică pe care au pus-o în aplicare ca să aibă toți invitații doriți alături de ei. Cuplu indian a închiriat un avion pentru a se căsători printre nori în faţa a 161 de invitaţi, încălcând astfel restricţiile anti-COVID-19, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Evenimenul a avut loc duminică. Cei doi tineri indiani și-au spus “da” în timp ce avionul companiei SpiceJet a survolat templul Minakshi, din Madurai, în statul Tamil Nadu, a relatat ziarul Hindustan Times.

Videoclipuri şi fotografii ale festivităţilor de la bord, cu oaspeţi cu flori la gât, care îşi făceau selfie-uri, au fost postate pe reţelele de socializare.

Totuși, echipajul aeronavei a fost suspendat, iar Autoritatea de aviaţie civilă din India a dispus o anchetă în acest sens.

Un purtător de cuvânt al companiei SpiceJet a declarat pentru mass-media indiană că persoanele prezente la bord „au fost informate în detaliu, în scris şi oral, cu privire la regulile de distanţare socială şi de siguranţă care trebuie respectate în conformitate cu directivele privind COVID-19, la aeroport şi la bordul aeronavei pe tot parcursul călătoriei”.

„În pofida solicitărilor şi atenţionărilor repetate, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile”, a adăugat el.

Majoritatea statelor din India nu permit un număr mai mare de 50 de persoane la evenimente.

India a depășit pragul de 300.000 de decese din cauza Covid-19.