32.5 C
București
luni, 4 iulie 2022 - 14:45
No menu items!

Marcel Ciolacu răspunde invitației lui Florin Cîțu. „Aceasta este condiția pentru orice dialog”

spot_img

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Florin Cîțu după ce acesta din urmă a invitat „specialiștii din PSD” la un dialog în vederea găsirii celor mai bune soluții pentru combaterea pandemiei. Liderul PSD a lansat pe Facebook un mesaj cu o condiție și mai multe propuneri. El spune că e deschis oricărui dialog cu condiția ca magazinele să nu se închidă la ora 18.00.

„Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțați la restricțiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți să provocați doar să provocați haos și tensiune socială!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În mesajul său, Marcel Ciolacu vine și cu câteva propuneri.

„Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulate a angajaților;
Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea;
Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă”.

„Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”, a precizat liderul PSD.

Premierul Florin Cîţu a declarat luni că este dispus să stea la masă cu specialiştii din PSD pentru a găsi împreună cele mai bune măsuri de combatere a pandemiei de Covid 19.