17 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 18:56
No menu items!

Managerul de la „Victor Babeş”, previziuni sumbre. „Capitala se va închide. Va fi un tsunami al infectărilor”

spot_img

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti, a făcut declarații îngrijorătoare într-un interviu la TVR. Medicul este sigur că „Bucureştiul se va închide” din cauza numărului mare de infectări.

Managerul spitalului Victor Babeş atrage atenția că simptomatologia pacienților care ajung în prezent în spitale este mai gravă decât până acum, aspect care îngrijorează foarte mult.

„Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială”, a declarat Emilian Imbri, la TVR.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” afirmă că este o greșeală că românii se duc cu gândul la sărbătorile pascale în loc să fie concentrați să se protejeze și să respecte regulile sanitare în prezent.

„Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști: – Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm! Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele”, a mai declarat Imbri, la TVR.