11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 21:22

Hoții care i-au spart casa bodyguardului de la clubul Colectiv au fost reţinuţi

spot_img

Trei bărbaţi suspectaţi că i-au spart casa bodyguardului de la clubul Colectiv, Florin Cristian Popescu – mort din cauza rănilor suferite în tragedia din 30 octombrie – au fost reţinuţi vineri și urmează să fie prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, poliţiştii au făcut vineri patru percheziţii “în urma cărora au fost identificate şi ridicate obiecte vestimentare, mai multe instrumente care ar fi putut fi folosite la săvârşirea infracţiunii, cartele telefonice şi telefoane mobile“.

“În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că bănuiţii, cunoscând faptul că proprietarul apartamentului se afla internat în spital, au pătruns prin efracţie în locuinţă. Din cauza stării precare de sănătate a victimei şi ulterior a decesului acesteia, aceasta nu a putut fi audiată”, mai precizează oficialii Poliției Capitalei.

Hoții au fost duşi la Secţia 15 de Poliţie pentru audieri iar ulterior, la Judecătoria Sectorului 4 cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse judiciare au precizat că unul dintre cei trei bărbaţi ar fi cunoscut cu antecedente penale, având o condamnare pentru tâlhărie.

R.D.