10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 3:27

Hotelurile din Capitală reduc tarifele cu 50% în cadrul programului „Weekend în București”

spot_img

Programul special „Weekend în București” are ca scop promovarea Capitalei ca o destinație de Crăciun

 Hotel Bucuresti

O parte din hotelurile din Capitală vor reduce tarifele cu 50% în cadrul programul special “Weekend în București’, care începe vineri, un program derulat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Programul special „Weekend în București” are ca scop promovarea Capitalei ca o destinație de Crăciun, se arată pe site-ul FPTR.

Hotelurile participante în program, care își vor reduce tarifele cu 50% în weekend-urile din luna decembrie, respectiv 5-7 decembrie, 12-14 decembrie, 19-21 decembrie, vor avea prețuri începând de la 159 lei/persoană, la 2 stele (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă). Pentru hotelurile de 3 stele, prețurile încep de la 199 lei/persoană (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă), iar la cele de 4 stele, de la 259 lei/persoană (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă).

Conform FPTR, scopul programului este atragerea unui număr de 50.000 de turiști în luna decembrie veniți special pentru acest program, precum și punerea în valoare a patrimoniului cultural și turistic al Capitalei, prin marcarea în teren a trei trasee ce străbat zonele cu cea mai bogată încărcătură istorică și turistică.

Turul pietonal “Descoperă Bucureștiul pe jos” va cuprinde obiectivele turistice din Piața Unirii, Biserica Curtea Veche, Hanul lui Manuc, Mânăstirea Stavropoleos, Calea Victoriei, Pasajul Vilacrosse, Piața Revoluției, Ateneul Român.

În cadrul programului, turiștii pot opta și pentru „Turul barurilor din Centrul Vechi, Coktail safari”. Acesta va fi un circuit tematic în cinci locații unde pentru un tarif convenabil turiștii pot beneficia de o băutură în fiecare și unde vor sta câte 30 de minute. După terminarea turului, fiecare se poate întoarce în barul în care i-a plăcut cel mai mult și poate consuma acolo pe baza unui voucher.