8.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 3:38

Hotelul parlamentarilor a fost prădat de hoți. GALERIE FOTO

spot_img

Toate camerele hotelului “Monte-Nelly” în care stau aproximativ 45 de deputați și senatori au fost devastate de hoți, care au furat toate bunurile de valoare

hotel_parlamentari4

Deputatul PSD de Maramureș, Călin Matei a scris pe facebook că parlamentarii au găsit camerele sparte luni, când au revenit în Capitală.

Hotelul Monte -Nelly în care stau în București a fost prădat. În acest loc stau cel puțin 45 de parlamentari. Toate camerele au fost sparte. Acum sunt sigilate de poliție cum este normal să fie, până vin toți colegii să-și ducă lucrurile. O spargere foarte interesantă și foarte ciudată.

Călin Matei, deputat PSD de Maramureș

Parlamentarul a adăugat că din luna decembrie, proprietaru a tăiat curentul în hotel, așa că cei mai mulți parlamentari nu au mai locuit aici până în ianuarie. Luni, pe 9 februarie, când au revenit în București, deputații și senatorii care au camere în acest hotel au constatat că lucrurile erau răvășite, cele de valoare lipseau, iar hainele și alte bunuri erau împrăștiate pe holuri.

Hoții au furat laptopuri, bijuterii, bani, parfumuri și alte lucruri de valoare, dar de dimensiuni mici. Televizoarele, de exemplu, nu au dispărut. Polițiști au făcut măsurători, au ridicat amprente, au luat declarații de la proprietarul hotelului și de la parlamentari și continuă cercetările.

M. Nedelcu