joi, 25 februarie 2021 - 4:44

Horoscop zilnic. 19 octombrie 2015

BALANȚĂ

Poate vine cineva pe la voi și o sa fie un bun stimulent moral, o să găsiți resurse nebănuite să munciți cu devotament. O problemă de familie se poate rezolva și o să vă-nțelegeți mult mai bine de-aici înainte cu toți ai voștri și în special cu cei mici.

SCORPION

Vă asociați cu niște oameni care or să vă deschidă niște uși, veți lucra la ceva nou și care să vă dea satisfacții profesionale. Se-anunță un câștig din munca de echipă și o să găsiți niște variante de activități care s-ar putea să aducă bani și aprecieri din partea unor specialiști.

SĂGETĂTOR

Poate vi se aprobă o cerere, vreo suplimentare de credit și o să vă permiteți niște lucruri la care până acum n-ați avut acces. O să faceți rost de niște bani și-i puneți deoparte până în week-end, când va duceți la munte, în alt oraș poate, sau vă faceți rezervare pe net și achitați nota de plata sau doar avansul.

CAPRICORN

Cineva de la care așteptați un semn de viață sosește și o sa aflați care este temperatura relației ți încotro se-ndreaptă. Noutăți, poate primiți un accept să vă duceți la un alt serviciu, să-ncepeți o specializare, să plecați pe undeva la muncă, la studii, în țară, în afară.

VĂRSĂTOR

Ca să luați pulsul unei relații la distanță ar trebui să vă mai și vedeți din când în când – poate stabiliți unde și-n care zi. Un bilet ieftin pentru vreo două zile într-o capitală europeană, ori la shopping, ori ca să vizitați ceva, ar fi tocmai nimerit pentru de vineri încolo.

PEȘTI

Atmosfera mult mai caldă în relația sentimentală și n-ar avea ce să vă mai despartă vreodată, așa încât o să vă puteți căsători. Poate picați de acord cu niște angajatori în privința unui contract, a unei afaceri care promite să v-aducă bani și să treceți și la treabă.

BERBEC

O persoană de aceeași vârstă cu voi sau mai tânără vă face curte, vrea neapărat să v-atragă atenția prin ceva și chiar va reuși. S-ar putea să auziți ecourile unui demers care să fi avut un impact puternic asupra publicului căruia i se adresa și veți culege roadele.

TAUR

O veste îndelung așteptată sosește și o să aflați dacă ființa iubită vă împărtășește sentimentele sau nu. O să puneți la bătaie toate resursele interioare ca să scoateți un nou produs, să iasă un lucru de cea mai bună calitate din mâinile voastre.

GEMENI

Relația sentimentală devine stabilă si o să vă gândiți serios la căsătorie, daca n-ați făcut pasul până acum. Se poate s-aveți noroc de ceva bani și o să vă străduiți, pe cât posibil, să cheltuiți cât mai puțin ca să aveți o rezervă pentru situații neprevăzute.

RAC

Se poate să vă luați banii pe care-au refuzat datornicii să vi-i dea și-o să le faceți o surpriză alor voștri. Se precipită niște lucruri și poate veți semna un contract care o să v-aducă banii de care-aveți nevoie pentru plata ratelor, a facturilor, a taxelor școlare.

LEU

Vă caută cineva care speră să-i acceptați scuzele și să continuați o relație de prietenie, de dragoste sau de afaceri. Noutăți de la serviciu, că s-a creat un post pentru voi, că puteți ocupa un fotoliu de șef, că vi se pot da niște bani în avans, dac-aveți nevoie diseară.

FECIOARA

Întâlnire de suflet, să puneți la cale un eveniment personal, o nuntă, un botez, o aniversare a căsătoriei sau altceva. Afacerile merg bine, încep să vină și banii, o să vă dezvoltați frumos, vă veți extinde relațiile și sfera de influență.