15 C
București
joi, 30 mai 2024 - 3:03
No menu items!

Horoscop noiembrie 2023: trei nativi care strălucesc sub Luna Nouă în Scorpion

spot_img

Luna Nouă în Scorpion anunță o perioadă de schimbări emoționale profunde. Această perioadă este crucială pentru a ne descoperi aspectele ascunse, cum ar fi modelele și dorințele subconștiente. Luna Nouă este un moment pentru a stabili intenții pentru un nou început, iar în Scorpion, ne ghidează să determinăm adevărurile pe care aspirăm să le întruchipăm în viața noastră.

Această fază este o oportunitate de a ne enunța nevoile, dorințele și disponibilitatea pentru schimbare. În plus, este un moment pentru a da autenticitate vocii noastre interioare. Influența Scorpionului ne intensifică conștiința emoțională și intuitivă în timpul acestei Luni noi, oferind perspective pentru a ne contura viziunea de viitor. În această perioadă, vă puteți confrunta cu un spectru de emoții, inclusiv cu reapariția unor supărări sau frustrări din trecut. 

Rac

Sosirea Lunii noi în Scorpion, pe 13 noiembrie, marchează un moment important pentru cei din Rac, punând în evidență a cincea lor casă – domeniul faimei, pasiunii și romantismului. Acest eveniment astrologic oferă o oportunitate unică pentru cei din Rac de a intra în lumina reflectoarelor și de a fi recunoscuți pentru talentele lor. Este un moment ideal pentru stabilirea obiectivelor personale, mai ales în perspectiva lunii pline corespunzătoare din Scorpion, din 23 aprilie 2024.

Racii sunt încurajați să investească în autodezvoltare în această perioadă. Acest lucru ar putea implica înscrierea la un curs pentru a-și îmbunătăți abilitățile profesionale sau colaborarea cu un expert în social media pentru a-și amplifica prezența online. Astfel de investiții nu se referă doar la creșterea personală, ci și la extinderea rețelei lor profesionale și a audienței.

În ceea ce privește relațiile personale, această Lună nouă ar putea însemna începutul unei noi călătorii romantice sau ar putea aduce o reaprindere a pasiunii în relațiile existente. Racii ar trebui să ia în considerare planificarea unor escapade intime sau implicarea în activități comune care să favorizeze legături mai strânse. Accentul se pune pe găsirea unui echilibru între intimitate și interacțiuni sociale.

Fecioară 

Pentru Fecioare, săptămâna este marcată de o infuzie de varietate și interacțiuni dinamice, datorită Lunii noi în Scorpion care le energizează a treia casă a comunicării și a comunității locale. Această fază se referă la îmbrățișarea noilor experiențe și la deschiderea către schimbare.

Fecioarele s-ar putea simți atrase de evenimente locale sau grupuri comunitare, care ar putea oferi experiențe revigorante sau căi de a contribui la cauze semnificative. Colaborările cu afacerile din cartier pentru evenimente precum pop-up-urile de sărbători sunt, de asemenea, favorabile în această perioadă.

A doua parte a săptămânii aduce oportunități de formare a unor duete dinamice atât în domeniul profesional, cât și în cel personal. Fecioarele sunt încurajate să caute persoane care se aliniază cu viziunea și valorile lor. În timp ce potențialul pentru evoluții romantice este ridicat, în special online, menținerea spațiului personal și a identității în cadrul oricărui parteneriat este crucială.

Pești

Peștii vor explora noi teritorii și să își îmbrățișeze spiritul antreprenorial, cu Luna Nouă în Scorpion care le activează a noua casă a aventurii și a învățării superioare. Acesta este un moment excelent pentru Pești pentru a planifica viitoarele călătorii sau pentru a se angaja în activități care le extind orizonturile. De asemenea, sunt încurajați să ia în considerare activități educaționale sau certificări care pot adăuga credibilitate profilurilor lor profesionale.

Sfârșitul săptămânii este propice pentru Pești pentru a se angaja în brainstorming creativ. Este probabil să iasă la suprafață idei mari și concepte inovatoare. Cu toate acestea, Peștii ar trebui să fie atenți la stilul lor de comunicare, mai ales atunci când oferă feedback sau își exprimă opiniile. Este important să echilibreze onestitatea cu empatia pentru a menține relații armonioase.