3.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 10:46
No menu items!

Hoții mașinii lui Becali, condamnați definitiv

spot_img

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, condamnarea definitivă la pedepse cu închisoarea cuprinse între patru şi 12 ani a persoanelor trimise în judecată pentru furtul maşinii finanţatorului FC Steaua, George Becali.

CAB a admis recursul procurorilor şi le-a acordat un spor de pedeapsă inculpaţilor, astfel că Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, pentru tăinuire, în timp ce Stan Constantin David a fost condamnat la zece ani de închisoare, în urma contopirii mai multor pedepse, la care judecătorii au aplicat un spor de doi ani de închisoare, astfel că cel care a pus la cale planul urmează să efectueze 12 ani de închisoare.

Instanţa a decis condamnarea lui Tinel Niculae la patru ani de închisoare pentru furt şi şapte ani pentru complicitate la tâlhărie în formă agravantă, în urma aplicării mai multor prevederi legale inculpatul urmând să execute 11 ani de închisoare cu executare.

Magistraţii CAB au menţinut condamnările stabilite de Tribunalul Bucureşti pentru ceilalţi inculpaţi din dosar.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, această grupare viza autoturisme de lux lăsate de proprietari cu motorul pornit şi cheia în contact, împrejurare în care autorii pătrundeau în autoturism şi plecau cu acesta. D.M.